Büyük hedeflerimiz var

Spor kenti olma yolunda çeşitli etkinlikler düzenleyen Nilüfer Belediyesi, yaz tatiline giren öğrencilere düzenlediği branş eğitimleriyle minikleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyespor Kulübü, Nilüfer Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme branşında iki hafta süren eğitimlerin sonunda minik sporculara sertifikaları verildi.

Nilüfer Belediyesi Konak Yüzme Havuzu ve Çalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen minik yüzücülerin sertifika törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey çocukların heyecanına ortak oldu. Bozbey, “Sizlerin çocukları bizlerin çocuklarıdır. Onları en iyi şekilde burada ağırlamak, onları en iyi şekilde burada eğitmek hocalarımızın ve bizlerin görevi” dedi. Başkan Bozbey çocukların spor yapmalarının önemine değinerek, özellikle gençlerimizin bir spor dalıyla özel olarak ilgilenmesi gerçekten onların hem sağlıklı bir yaşam sürmesi ve aynı zamanda özgür birey olmalarını sağlayacaktır şeklinde,” konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Spor kenti olmak kolay değil ama hedeflerimiz var’ diyerek Nilüfer’in spor kenti olma yolunda projeler ürettiklerini söyledi. Bozbey, “İbrahim Uyar İlköğretim okulunun bahçesinde büyük bir spor tesisinin inşaatına başlıyoruz. Özellikle çocuklarımızın ileride sporcu olacak çocuklarımızın da temel eğitimini oluşturacak jimnastik salonu projemize de yakında başlıyoruz. Türkiye’de ilk defa yapılacak bir salondur. Ve uluslararası düzeyde de yarışmaların turnuvaların yapılacağı bir salondur,” dedi.

Başkan Bozbey, konuşmasının ardından ikinci dönem yüzme eğitimini tamamlayan 287 çocuğa sertifikalarını vererek spora ilk adımlarını atan minikleri kutladı.

Konak Olimpik Yüzme  Tesisleri ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu Tesisleri’nde iki haftalık eğitimler halinde toplam 5 dönem düzenlenecek yüzme dersleri yaz sonuna kadar devam edecek.