Nilüfer'de sokak hayvanlarından balonlu eylem

Sokak hayvanları sıcak yaz günlerinde Nilüfer’deki duyarlı hayvanseverler tarafından unutulmadı. Nilüfer Belediyesi’nin destek verdiği etkinlikte hayvanseverler Görükle’deki park ve bahçelere su kabı yerleştirirken, halka da çeşitli broşürler dağıttı. Sokak hayvanlarının sıcak yaz günlerinde aç ve susuz kaldığını dile getiren duyarlı kalabalık, Türkiye’de ilk kez yapılan bir eylemi de hayata geçirdi. ‘Çok sıcak biraz su istiyoruz, sadece biraz sevgi, bizde canlıyız’ gibi yazılıların bulunduğu balonlar köpeklere bağlanarak halkın dikkati çekildi. Ortaya renkli görüntülerin de çıktığı sokaklarda, köpekler hem su içme hem de karnını doyurma imkanı buldu.

Hayvan dostları, yaptığı çalışmalarla sokak hayvanlarına olan duyarlılığını ortaya koyan Nilüfer Belediyesi’ne, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, toplumun her kesimini bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.