Nilüfer'de dörtlü kupanın konuğu Tokai

Mevcut dostluk ilişkilerinin spor aracılığı ile sağlamlaştırılması amacıyla düzenlenen organizasyonda; Nilüfer Belediyespor Genç Erkekler Basketbol Takımı, Tokai Belediyesi Basketbol Takımı, Bosch Spor Kulübü ve Final Okulları Basketbol Takımları dörtlü kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Dörtlü kupa, iki ülke ve halklar arasındaki ilişkilerin gelişmesi için atılan adımlardan biri olmanın yanı sıra zorlu sezon öncesi takımlar için önemli bir hazırlık mücadelesi anlamına geliyor.

Çarşamba günü 17 kişilik sporcu ve teknik adam kadrosu ile Nilüfer’e gelmesi beklenen Tokai Basketbol Takımı, antrenmanın ardından ilk maçına 22 Ağustos Günü çıkacak. Bursalı ve Nilüferli basketbolseverlerin ilgisini çekecek turnuva 2 gün sürecek. Maçlar Nilüfer Belediyesi’nin Üçevler’deki spor tesislerinde oynanacak. Turnuvanın ödül töreni ise saat 16:30’da başlayacak.