Cumhuriyet Turnuvası’nın startını Bozbey verdi

Bursa’nın Orhaneli İlçesi’nde iki ay boyunca spor ve Cumhuriyet coşkusu birlikte yaşanacak. İlçede oluşan 18 takım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar düzenlenen anlamlı turnuvada mücadele edecek. Orhaneli Arena Halı Sahası’nda start alan turnuvanın açılışını, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu yaptı.

Turnuvanın bölge insanının Cumhuriyete sahip çıkma bilincine katkı sağlaması açısından çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Bozbey, “Bu toplum eğitim, spor ve kültür-sanatla çağdaş medeniyet seviyesine ulaşacak. Cumhuriyet bilinciyle sporu bir arada buluşturmak çok anlamlı bir organizasyon. Turnuvanın centilmence tamamlanmasını arzu ediyorum. Kazanan dostluk olacak. Emeği geçenleri yürekten kutluyor, takımlarımıza başarılar diliyorum,” dedi.

CHP İl Başkanı Metin Çelik de turnuvaya katılanlara başarılar dileyerek, anlamlı bir organizasyona imza attıkları için emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Usta-Çırak ve Alper İletişim takımlarının maçıyla iki ay sürecek turnuva start aldı.