Nilüferli çocuklar yine mest etti

Geniş repertuvarı ve 65 kişilik ekibi ile Konak Kültürevi Serdar Şafak Sahnesi’nde sanatseverlerin karşısına çıkan kursiyerler, öğrendiklerini sahnede başarı ile sundular. Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler yönetiminde sürdürülen müzik eğitim çalışmalarında eğitim alan çocuklar, yıl sonu konserindeki performanslarıyla göz doldurdu.

Zengin bir repertuarla sahneye çıkan piyano, gitar, keman, bağlama, flüt grupları, Konak Kültürevi'ni dolduran izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konseri ilgiyle takip eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, müzik eğitim çalışmalarına katılarak konserde performanslarını sergileyen çocuklarla gurur duyduğunu belirtirken, eğitimcilere de teşekkürlerini sundu.