Nilüfer Belediyesi’nde yeni memurlar yemin etti

Yapılan son yasal düzenlemeyle sözleşmeli olarak çalışan personelin memur kadrosuna atanmasıyla birlikte Nilüfer Belediyesi’nde çalışan otuz sözleşmeli personel, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in makamında düzenlenen törende yemin ederek memur statüsüyle  çalışmaya başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından söz alan Başkan Bozbey, “Otuz arkadaşımız 657 sayılı memur olarak 16.09.2013 tarihi itibariyle memur atamaları yapılmıştır. Arkadaşlarımızı kutluyoruz. Yıllardır sözleşmeliydiniz, şu andan itibaren memur olarak görev alacaksınız. Bu size aslında sorumluluk yüklüyor diye düşünüyorum. Bundan önceki başarılı çalışmalarınızın bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum,” şeklinde konuştu.

Memur kadrosuna katılan sözleşmeli personel yemin töreninin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le birlikte yemin belgesini imzalayarak memurluğa ilk adımı attı.