Can dostlara da bayram olsun

Dokuz gün sürecek Kurban Bayramı tatilini göz önünde bulunduran Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, resmi tatil boyunca sokak hayvanlarına yönelik oluşturulan beslenme odaklarının boş kalmaması için kampanya başlattı. Veteriner işleri Müdürlüğü yetkilileri,  “Bayramlar paylaşmanın, kucaklaşmanın, sevginin günüdür. Gelin bu bayram sokakta, kimsesiz can dostlarımız için harekete geçin, onlara kimsesiz olmadıklarını hissettirin” sloganıyla hayvanseverlere seslenerek, gıda takviyesi yapacak gönüllü “nöbetçi dostlar” arıyor. Son bir yıl içinde Nilüfer’in bir çok mahallesinde toplam 25 adet hayvan beslenme odağı kuran Nilüfer Belediyesi ekipleri bu noktalara iki günlük aralıklarla her ay 1.5 ton kedi ve köpek maması bırakıyor.

Nilüfer’in farklı bölgelerinde bulunan  beslenme noktasında “nöbetçi dost” olmak için gönüllü olanlar, 444 16 03’ten Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne ya da sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden www.facebook.com/NiluferVeteriner adresinden başvurabilecekler.