Feridun Andaç'la Kısa Öykü atölyeleri başlıyor

Düzenlediği etkinliklerle Türk Edebiyatı’nın önde gelen isimlerini Nilüferliler'le buluşturan Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri, Feridun Andaç eğitmenliğinde Kısa Öykü Atölyesi kuruyor. Geçtiğimiz yıl Nilüfer’de “Herkesin Bir Yazarı Olmalı” diyerek başarılı bir atölye dönemine imza atan Feridun Andaç, Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nde yeni bir atölyeye başlıyor. Feridun Andaç eğitmenliğinde dört hafta sürecek Kısa Öykü Atölyesi, 4 Kasım Pazartesi günü başlayacak.

Atölye süresince katılımcılar, yazdıkları öyküleri paylaşacak usta yazar Feridun Andaç eşliğinde yazmanın yolu ve yöntemini konuşacak. Her hafta bir deneysel yazı konusu/teması gündeme getirilerek, sonraki hafta yazılan metinler üzerine konuşmalar yapılacak.

4 Kasım Pazartesi günü Nâzım Hikmet Kültürevi’nde çalışmalarına başlayacak atölye haftada bir gün saat 19.30 - 21.30 arasında gerçekleştirilecek. 4 hafta sürecek Kısa Öykü Atölyesi'ne başvurular 4 Kasım Pazartesi tarihine kadar Nilüfer Belediyesi Kütüphanelerine ve 413 27 37 numaralı telefonlardan bilgi alınarak yapılabilecek.