Bozbey ve ekibinden Viyana Başkonsolosu'na ziyaret

Avrupa Kalite Ödülleri çerçevesinde Avusturya’nın başkenti Viyana'da bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve beraberindeki heyet, Avusturya’nın Viyana Başkonsolosu Tayyar Kağan Altay’a da ziyarette bulundu. Göreve yaklaşık 3 hafta önce başlayan Tayyar Kağan Altay’a başarılar dileyen Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi ve EFQM ödül süreci hakkında bilgi verdi. Türkiye’yi Viyana’da önemli bir organizasyonda temsil etmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden Bozbey, hedeflerin hiçbir zaman bitmeyeceğini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altay ise, Başkan Bozbey ve ekibini başarılarından dolayı kutladı. Nilüfer Belediyesi’nin Viyana’da kendilerini ve Türk vatandaşlarını gururlandırdığını ifade eden Altay, elde edilen başarının tüm kurumlara örnek olması gerektiğinin altını çizdi. Kendisinin de Viyana’da yeni göreve başladığını ifade eden Altay, Türk vatandaşlarının her zaman yanlarında olduklarını, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey, Altay’a Nilüfer ve Bursa’yı simgeleyen bazı hediyeler sundu. Ziyarette Başkan Yardımcıları Recep Tanlak ve Ali Karamak da hazır bulundu.