110. doğum gününde Nazım için anıt çınar dikildi

İlk olarak Nilüfer Kent Konseyi’ne gelen Ortacalı konuklara, Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu çalışmalarıyla ilgili bir sunum yaptı. Nilüfer Kent Konseyi’nin ilçenin yanı sıra Bursa’nın gündemiyle de yakından ilgili olduğunu ve sorunlara duyarlı, dinamik bir yapı çizildiğini anlatan Çavuşoğlu, yapılanmalarıyla ilgili detayları aktardı. Ardından Nilüfer Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’nden Neslihan Arslan, Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgi verdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le öğle yemeğinde bir araya gelen Ortacalı konuklar, Bizim Ev, Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi, Emekliler Grubu Kitap Atölyesi, Kadınca Lokal ve Elizi Atölyesi’nin yanı sıra Eskikaraağaç Köyü’nü de gezme olanağı buldular.