Fethye'den muhteşem kareler

40 ülkeden 400'ü yabancı toplam 550 pilotun katılımıyla düzenlenen festivalde Nilüfer’i, Nilüfer Belediyespor Hava Sporları Takımı temsil etti. Fethiye semalarında 280 uçuş yapan takım, dünyanın en özel noktalarından biri olan bölgeden muhteşem görüntülerle Nilüfer’e döndü.

Dünyanın en gözde yamaç paraşütü merkezi olan 1970 metre yüksekliğindeki Babadağ'dan uçan paraşütler gökyüzünü renk cümbüşüne çevirirken, Yamaç paraşütleriyle serbest atlayış yapan sporcular, heyecan dolu gösteriler sundu. Festival kapsamında mikrolight ve paramotor uçuşları da gerçekleştirildi.

5 gün süren organizasyon için Fethiye’ye giden Nilüfer Belediyespor Hava Sporları Takımı  gerçekleştirdiği gösteriler ve başarılı uçuşlarla ön plana çıktı. Başında Yamaç paraşütü ve paramator eğitmeni Rasim Kuşçu’nun yer aldığı takım bir önceki görev yeri Nilüfer olan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı ziyaret etti.