Nilüfer'de Testosteron izdihamı

Bursa’da kültür-sanatın tek adresi Nilüfer Belediyesi bir birinden değerli yapımları sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Polonyalı yazar Andrzej Saramonowicz’in Dünya Tiyatrosu’na armağanı olan Testosteron adlı oyun, yeni oyuncu kadrosuyla Bursalılar'ı tekrar büyüledi. 22 Kasım Cuma günü vizyona giren Erkek Tarafı adlı sinema filmine de uyarlanan Testosteron, izleyenleri kahkahaya boğdu. Neşe Taluy Yüce’nin çevirdiği, Celal Kadri Kınoğlu’nun yönettiği oyunda, farklı mesleklerden yedi erkeğin sarhoş olduktan sonra birleştikleri noktaların sergilendiği oyun sanatseverlerden bir kez daha tam not aldı.

Usta oyuncular, Orhan Aydın, Ruhi Sarı, Emre Altuğ, Gürkan Uygun, Bülent Şakrak, Gökçer Genç ve Gökhan Yıkılkan’ın rol aldığı iki perdelik oyun büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda izleyenler oyuncu kadrosunu ayakta alkışlarken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de  sanatçılara çiçek vererek performanslarından dolayı kutladı.