Kırklareli Belediyesi’yle “kardeşçe” buluşma

Kardeş şehir ilişkilerini başlatmak ve Nilüfer Belediyesi’nin projelerini incelemek üzere Kırklareli Belediyesi heyetince yapılan ziyarette, Kırklareli Belediyesi’nin Nilüfer Belediyesi’ne karşı gösterdiği yakınlıktan duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi hakkında bilgi verdiği değerlendirmesinde ”Belediye olarak bizim 3 ana hedefimiz var: Eğitim, bilim, kültür-sanat ve spor alanlarında Nilüfer’i zirveye taşımak için çalışıyoruz. Ayrıca Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı tarafından geliştirilen ve 2008 yılında finalist olduğumuz EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu yıl da Avrupa Kalite Sürecine aday olduk,” diye konuştu. Bozbey, “Nilüfer Belediyesi olarak Kırklareli Belediyesi ile gerçekleştirilecek ortak çalışmalara açığız,” derken, "Kırklareli’de de ürettiğimiz benzer projelerin uygulanması bizi memnun eder,” ifadesini kullandı.