Nilüfer Belediyesi'nden eğitime yeni bir destek

Nilüfer Belediyesi eğitime verdiği desteğe devam ediyor. 2012 yılı itibariyle eğitime verdiği 5 milyon TL’lik destekle adından sıkça söz ettiren Nilüfer Belediyesi yeni bir proje için kolları sıvadı. Nilüfer Belediyesi tarafından Özlüce Mahallesi’ne yaptırılacak 16 derslikli ilkokulun protokolü Bursa Valiliği’nde imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın imzaladığı protokol sonucu yapılacak okul, gelecek yılki eğitim-öğrenim sezonunda tamamlanacak.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eğitime verdikleri desteklerin devam edeceğini ifade ederek, okulların birçok alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarının altını çizdi. Nilüfer Belediyesi olarak yeni bir projeye daha imza atacaklarını ifade eden Bozbey, okullara büyük yük getiren soruna çözüm için ilçedeki tüm okullara hizmetli personel vereceklerini dile getirdi. Bozbey, Barış Anadolu Lisesi’nden sonra Özlüce İlkokulu ile bu alandaki yatırımlarına devam edeceklerini de söyledi.

Eğitime verdikleri destekten dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür eden Vali Münir Karaloğlu, Nilüfer Belediyesi’nin bu alandaki tutumunun diğer yerel yönetimlere de örnek olmasını belirtti. Vali Karaloğlu, projenin Nilüfer ve Özlüce’ye hayırlı olmasını da temenni etti.

Protokolü yapılan okul, Özlüce Mahallesi’nde bulunan Ahmet Muharrem Uğur İlkokulu bahçesine 16 derslikli ve anahtar teslimi olarak Nilüfer Belediyesi tarafından yapılacak. Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu ismi verilecek olan okulun 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanıyor.