Nilüfer Halk Dansları 14 yaşında

Gold Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye ilgi büyük oldu. Miniklerden "mastır"lara kadar dev bir kadroyu bünyesinde barındıran Nilüfer Halk Dansları, başarılarını ve kuruluş yıl dönümünü kutlayarak stres attı. Söylenen şarkılar eşliğinde coşan ekip, yaş günü pastasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte kesti. Gecede renkli görüntüler yaşanırken, kutlamalar gece geç saate kadar devam etti.

Geceye katılarak halk danslarının mutluluğuna ortak olan Başkan Mustafa Bozbey, başarılarından dolayı dev ekibi kutladı. Nilüfer Halk Dansları’nın elde ettiği başarıların kendisini gururlandırdığını kaydeden Bozbey, “Sizlerin özverili çalışmalarınızla elde ettiğiniz başarılar göğsümüzü kabartıyor. Emeklerinize yüreğinize sağlık. Zamanınızı ayırarak yaptığınız bu çalışmalar takdire şayandır. Sizler artık bir markasınız ve bizde bu markanın daha da iyi yere gelmesi için üzerimize düşeni yapacağız,” dedi.

Geceye Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul da katılarak gençlerin coşkusuna ortak oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Halk Dansları’nda görev alan eğitmenlere plaket vererek başarılarının devamını diledi.