Tek Türk atlet olarak Nilüfer’i temsil edecek

Katıldığı büyük organizasyonlarda yakaladığı başarılarıyla Türkiye’nin göğsünü kabartan ortopedik engelli Milli Sporcu Nihat Demir, Uluslararası Londra Maratonu öncesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. İki Avrupa ve bir dünya birinciliği unvanlarını Bursa’ya getiren Demir, tek Türk atlet olarak katılacağı maraton öncesi Başkan Bozbey’in başarı dileklerini aldı. “Dev organizasyonda Nilüfer Belediyesi’ni ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim,” diyen Demir, katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür etti.

Bozbey de “Böylesine başarılı bir sporcuyu desteklemekten bizler de gurur duyuyoruz. Nihat’ın belediyemiz ve ülkemizin bayrağını Londra’da dalgalandıran olan tek Türk atlet olarak Nilüfer’e başarılı bir sonuçla döneceğine inanıyoruz. Bizleri, destekçileri olarak arkasında hissetmesini istiyoruz,” dedi.

Dünya şampiyonu sporcu, özel yapım olan ve titanyumdan imal edilen, el kaslarının gücü ile saatte 42 km hıza ulaşabilen tekerlekli sandalyesi ile maraton parkurunda başarıyı kovalayacak.