Nilüfer Belediye Başkanlığı koşusunu Rast kazandı

Türkiye Jokey Kulübü’nün Nilüfer Belediyesi adına düzenlediği yarış Osmangazi Hipodromu’nda yapıldı. 4 yaş ve üzeri safkanlara mahsus koşuya 11 tay katıldı. Birincilik ikramiyesi 53 bin 500 TL olan, çim pistteki bin 800 metrelik koşuyu Cafer Arslanparçası’nın sahibi olduğu Rast isimli safkan, Jokey Müslüm Çelik ile 2.01.8’lik derece yaparak kazanmayı başardı. Koşuda ikincilik Hisarbey, üçüncülük Akoğuz ve dördüncülükde de Adımnur yer aldı.

Yarış sonunda “Nilüfer Belediye Başkanlığı Kupası”nı kazanan “Rast’ isimli atın sahibi Cafer Arslanparçası’na kupasını veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, oldukça çekişmeli geçen yarıştan büyük keyif aldığını belirterek, Arslanparçası ile jokey Müslüm Çelik’e başarılar diledi.