Çamlıca Anadolu Lisesi göz doldurdu

Spor Kenti Nilüfer’i oluşturmak adına bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Nilüfer Spor Şenlikleri’ne katılan Çamlıca Anadolu Lisesi öğrencileri bireysel ve takım olarak katıldıkları müsabakalardan çok sayıda kupa kazanarak okul yönetimini, Beden Eğitimi Öğretmenleri Emel Buran Uçar ve Birsen Hacıosmanoğulları’nın gurur kaynağı oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kapsayan Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kaymakamlığı ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği spor şenliklerinde Çamlıca Anadolu Lisesi öğrencileri masa tenisi, basketbol, atletizm, badminton ve yüzme gibi bir çok branşta üstün başarı gösterdi. Çamlıca Anadolu Lisesi öğrencileri 4 birincilik, 11 ikincilik, 10 üçüncülük ve 2 de dördüncülük madalyası kazandı.

Nilüfer Belediyesi’nin organize ettiği Spor Şenlikleri’nde kazandıkları kupaları okula götüren öğrenciler okul yönetiminin göğsünü kabarttı.