Plaza 16 Nilüfer Nikahevi, tüm Bursalılar'ı Nilüfer’de aşka ''Evet'' demeye çağırıyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, evlenecek çiftleri, Bursa’nın en konforlu Nikahevi Plaza 16’ya davet ederek, “Nilüfer ilçemizdeki Plaza 16 Nikahevi, evlenecek çiftlere, hem yüksek konfor ve hizmet kalitesi, hem de uygun fiyatlarla yeni hayatlarına mutlu bir şekilde başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Nilüfer artık tüm Bursa’yı evlendiriyor,” dedi.

Büyükşehir Belediyesi yasasındaki düzenlemeyle, nikahların ikametgah adreslerinin olduğu ilçelerde kıyılması zorunluluğu kaldırılınca evlenecek çiftler diledikleri yerlerde dünyaevine girmeye başladı. İlçelerin bir kısmında konfordan uzak nikah salonlarında, dar zaman aralıklarında kıyılan nikahlarda yaşanan sorunlar çiftleri yeni arayışlara itti. Nilüfer’de yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi’ndeki Nikahevi, sağladığı avantajlarla son günlerde çiftlerden yoğun ilgi görüyor.

Plaza 16 Nikahevi’nin çalışmalarını kamuoyuyla paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in aşkın ve mutluluğun ilçesi olduğunu kaydetti. Bütün Bursa’yı evlenmek için Plaza 16 Nilüfer Nikahevi’ne beklediklerini söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursa’nın 17 ilçesinin de aşka ‘Evet’ diyeceği yerin, Plaza 16 Nilüfer Nikahevi olacağını söyledi.

Bozbey, “Plaza 16 Nikahevi evlenecek çiftlere hem yüksek konfor ve hizmet kalitesi hem de uygun fiyatlarla yeni hayatlarına mutlu bir şekilde başlangıç yapma fırsatı sunuyor. O nedenle Bursa’nın her ilçesinden çiftleri evlendirmek için Nikahevimize beklediğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Eskiden Nilüfer’de 'aşka evet' diyorduk, şimdi tüm Bursa’nın Nilüfer’de 'aşka evet' demesini istiyoruz,” diye konuştu.

Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi’ni yap-işlet-devret modeliyle Bursa’ya kazandıran Pamukçular Grup Genel Müdürü Mustafa Altın ise vatandaş memnuniyetine dayanan bir hizmet politikası uyguladıklarını, nikahlarda evli çiftlere ve konuklarına kendilerini özel hissettirecek farklılıklar sunduklarını belirtti.