Geçtiğimiz aylarda Nilüfer Belediyesi ve Yeşil Bursa Rahvan At ve Binicilik Kulübü işbirliği ile hizmete giren Nilüfer Atlı Doğa Yürüyüş Parkuru’nda eğitim alan 37 öğrenci sertifikalarını aldı. Doğayla iç içe ve uzman antrenörler eşliğinde haftada iki gün toplamda ise 10 saatlik ders programlarının ardından eğitimlerini tamamlayan öğrencilere binicilik sertifikalarını Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gül Günaydın verdi. Bukle Erman, Nilüfer’in çocuk kenti olduğunu söyleyerek, yeni yeteneklerin gelişmesi için her branşta eğitim çalışmalarının süreceğini söyledi.

Yeşil Bursa Rahvan At ve Binicilik Kulübü Başkanı Mustafa Özpınar’ın da katılımıyla gerçekleşen törende miniklerin heyecanı gözlerinden okundu. Sertifikalarını alan öğrenciler 2 bin 800 metre uzunluğundaki Gümüştepe Mahallesi (Misi) yakınlarında bulunan Nilüfer Atlı Doğa Yürüyüş Parkuru’nda atlarını hazırlayarak tek başlarına doğanın tadını çıkarabilecek.