Anadolu Arastası adım adım büyüyor

Anadolu’nun tüm renklerini bir ara araya getirecek Anadolu Arastası proje aşamasından uygulama aşamasına geçiyor. Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan Arasta için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin koordinasyonunu yürüten Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi Genel Kurulu toplanarak çalışmaları mercek altına aldı.

Arasta’da bulunan kooperatif binasında toplanan genel kurul bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kooperatif Müdürü İsmail Tiftik açılış konuşması yaptı. Projenin gelişimi için fedakârca çalışan Nilüfer Belediyesi personeline ve Başkan Bozbey’e teşekkür eden Tiftik önümüzdeki aylarda inşaat çalışmaların ivme kazanacağını kaydetti. Tiftik alt yapı konusunda bazı sıkıntıların ortaya çıkmasından dolayı aksamalar olduğunu ancak bu sorunların da aşıldığını belirtti. Konuşmaların ardından 2013 yılı bilanço ve gelir tablosu ile denetim raporları okunarak onaylandı.