Nilüfer’de miniklerin sertifika heyecanı

Altınşehir Gençlik Merkezi ve Üçevler Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen törenlerle minikler sertifikalarına kavuştu. Toplam 6 branşta 248 öğrenci sertifikalarını Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Karamık, Kulüp Genel Sekreteri Melek Küçükbayraktar ve yöneticilerin elinden aldı. Sertifika töreninde konuşan Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Karamık çocuklarını emanet ettikleri için ailelere teşekkür etti. 23 branşta hizmet verdiklerini, 1700 sporcu bulunduğunu belirten Karamık, amaçlarının güçlü nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi. Ali Karamık, “Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in destekleri ile Nilüfer’deki tesislerin sayısı her geçen gün artıyor. Çocuklarımıza eğitim veren arkadaşlarımız kendi dallarında uzman. Nilüfer’de her kesimin spor yapma olanağı var. Bu konuda bize her zaman destek veren ve yanımızda olan Belediye Başkanı’mız Sayın Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz,” dedi.