Nilüfer BUGES doludizgin

Üst üstte üç yıldır Futsal B2/B3 1. Ligi'nde yenilgisiz şampiyon olan BUGES, bu yıl da şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu gösterdi. Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi Salonu’nda Nilüfer Belediyesi BUGES ile Timsahlar GESK arasında oynanan müsabaka, Nilüfer Belediyesi BUGES’in 8-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ali Genç, “Üç yıldır namağlup şampiyon olduğumuz ligde bu yıl da şampiyon olmak istiyoruz. Çankaya Belediyesi GESK ile kıyasıya mücadele içindeyiz. Tecrübemizle birlikte bu yıl da şampiyon olup, kupayı Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e götürmek istiyoruz. Bu haftaki maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.