Satranç Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere ödül

Okullarda satrancı sevdirmek ve yaygınlaştırmak  amacıyla Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kaymakamlığı ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle  gerçekleştirilen  Özlüce Cumhuriyet Bahçe  Satrancı Turnuvası’nın bu yıl 4.’sü düzenlendi. 91. Yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamındaki turnuvaya bu yıl Özlüce Ahmet Muharrem Uğur İlkokulu ev sahipliği yaptı.

10 okuldan toplam 70 öğrencinin katıldığı turnuva heyecanlı bir çekişmeye sahne oldu. Öğrencilerin ilgiyle izlediği   Özlüce Cumhuriyet Bahçe  Satrancı Turnuvası’nın bu yılki birincisi Hüsnü Züber İlkokulu adına katılan grup oldu. Turnuvada Koç İlkokulu ikinci, Özel Birey İlkokulu üçüncü, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu dördüncü ve Özel Azizoğlu 3 Mart İlkokulu da  beşinci oldu.

Turnuvada dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi. Törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de katıldı. Birinci olan gruba ödülünü Nilüfer belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi.

Törende  Satranç Turnuvası’na katkıda bulunan direktörlere ve hakemlere de plaketle teşekkür edildi.