Nilüfer’de engelliler notalarla tanıştı

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi engellilere yönelik yeni bir çalışmayı daha hayata geçirdi. Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası,  Bizim Ev Engelliler Yaşam Destek Merkezi’nde solfej eğitimi vermeye başladı. Verilen eğitimlerle engelli bireylerin müzikle iç içe yaşamaları sağlanacak. Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engeliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi Eğitmeni Emine Özdilli, “Sanatta da hep birlikte var olduğumuzu ve bu alanda da yeteneklerimizi göstermek istiyoruz. Sanatta engel yok sınır yok,” şeklinde konuştu.

Bizim Ev’de başlatılan proje kapsamında farklı engelli gruplarından 45 engelli solfej eğitimi alıyor.  Gitar, keman, klavye, ritim ve şan dersleri alan engelliler eğitimlerin sonunda konser verecek.