Usta yazar Göknil okudu, minikler dinledi

Nilüfer Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında edebiyat dünyasında da birçok usta yazarı Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Kasım ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarla kitap söyleşilerinde Nilüfer Belediyesi’nin konuğu bu kez usta yazar Can Göknil oldu. Çocuk edebiyatında birçok kitaba imza atmış ve aynı zamanda kitaplarda illüstratörlük (ressamlık) da yapan Göknil, Misi Çocuk Kütüphanesi’nde miniklerle buluştu. Söyleşilerin ilk gününde 3 Mart Azizoğlu anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelen Göknil, bugün ise Şehit Karapilot Hakan Tan ve Kayapa ilkokullarının ana sınıfından gelen miniklerle buluştu.

Kardeşim, Kuyruksuz ve Kirpi masallarını miniklere okuyan Göknil, merak edilen sorulara da cevap verdi. Göknil söyleşi sonunda kitaplarını minikler için imzalarken, kendisine de resminin bulunduğu bir kara kalem çalışması tablo hediye edildi.