Rahvan Kulüpleri Nilüfer’de tek çatı olacak

Yıllardır ata sporu olan rahvan at yarışlarına sahip çıkan Nilüfer Belediyesi, bu alanda önemli bir adım daha atıyor. Rahvan kulüplerinin tek çatı altında toplanarak daha sistemli ve iyi şartlarda çalışmalarını sürdürmelerini hedefleyen Nilüfer Belediyesi, yapılacak araştırmaların ardından modern bir tesis yapacak.

Konuyla ilgili Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde rahvan kulüplerinin temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey, “Burada bir araya geldik ve merkezi bir tesisi nasıl yapacağımıza karar verelim istedik. Dernek ve kulüplerimizi bir araya toplayarak yarışları periyodik hale getirmek istiyoruz. Ata sporu olan bu branşı en iyi yerlere getirerek gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz. Böylece bu spora gönül verenler mutlu olacaktır,” dedi.

Bozbey, kulüp temsilcilerinden, en doğru kararı verebilmek için görüşlerini dile getirmelerini istedi. Toplantıda dernek ve kulüp temsilcileri de görüşlerini dile getirerek, desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür etti.