Minik öğrenciler oyun grubuna kavuştu

Anasınıfı öğretmeninin öğrencileri için oyun alanı oluşturulması talebini Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü planlanandan daha erken zamanda gerçekleştirerek minik öğrencileri sevindirdi.

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, anasınıfı öğrencilerinin zamanlarını değerlendirebilecekleri bahçede düzenleme yaptı ve oyun grubu kurdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, okulun bahçesinde belirlenen alanı bir adet düz kaydırak, bir adet spiral kaydırak, ikili salıncak ve bir tahterevalli ile donattı.

Düzenlemenin tam olarak bitirilmesinin ardından oyun grubunun ekleri de kurulacak ve anasınıfı öğrencilerinin kullanımına sunulacak. Nilüfer Belediyesi’nin bu güzel armağanı minik öğrencilerin yüzünü güldürdü.