Altın Makas Ödülü Altın Makas’a gitti

Nilüfer Belediyesi’nin gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerinde hijyen ve kaliteli hizmet anlayışını geliştirmek amacıyla 2003 yılında başlattığı ‘Örnek İşyeri’ uygulamasında ilk kez bir kuaför ve güzellik salonuna belge verildi. Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Gıda Bürosu tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçen Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Altınmakas Bayan Kuaförü ve Güzellik Salonu, bu alanda belge almaya hak kazanan ilk işletme oldu.

İşletmeye ‘Altın Makas Örnek İşyeri’ belgesini ve flamasını Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ile Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Aylin Dalgın verdi. Kaliteli ve hijyenik hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren işyerlerini her zaman desteklediklerini kaydeden Adil Kayaoğlu, işletme sahibi Engin Asarkaya’yı tebrik etti.

İşletme ve çalışmaları hakkında bilgi veren Engin Asarkaya da Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi 2003 yılında başlattığı proje kapsamında bugüne kadar 20 işletmeye ‘Örnek İşyeri’ belgesi verirken, kuaför, berber ve güzellik salonları kategorisinde ilk kez bir işletme ‘Altın Makas Örnek İşyeri’ ödülünü almaya hak kazandı.