Halk Evi’nde milletvekili vatandaş buluşmaları devam ediyor

Nilüfer Belediyesi Halk Evi bir demokrasi örneğine tanıklık ediyor. Nilüfer Belediyesi’nin Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis ettiği odalarda halk milletvekilleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Demokrasi kültürünü yerelden güçlendirmek için başlatılan proje kapsamında Halk Evi’ndeki milletvekilli odasında halkla ilk kez bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Turhan Tayan ikinci buluşmasını da gerçekleştirdi. Tayan, Nilüfer Belediyesi’ni arayarak kendisinden randevu talep edenlerle vekil odasında görüştü. Kendisine aktarılan sorunları not alan Tayan, çözüm için gereken adımları atacağını söyledi.

Nilüfer Belediyesi aracılığıyla milletvekillerinden randevu alan vatandaşlar da uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekilleriyle Halk Evi’nde bir araya gelerek sorunlarını aktarmak isteyenler 444 16 03 numaralı telefondan Nilüfer Belediyesi’ni arayarak randevu alabiliyor.