Nilüfer’de türküler geçidi

Sanat kenti Nilüfer’de sanatseverler düzenlenen konserlerle müziğe doyuyor. Bu defa Nilüfer Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu müzik tutkunlarına keyifli bir gece yaşattı. “Solistlerle Meşk Akşamı 2” adı verilen konser Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirildi. Halk Müziği tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği koro Anadolu’nun dört bir yanından seslendirdiği türkülerle izleyenleri farklı diyarlara götürdü. Bursa türkülerinden Karadeniz türkülerine kadar her yöreden parçalar seslendiren koro Balkan türkülerini de izleyiciler için söyledi. Koro’nun seslendirdiği türkülere zaman zaman eşlik eden izleyiciler keyifli anlar yaşadı. Konseri izleyen Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Işık, Şef Yaşar Kemal Alim’i koro adına çiçek vererek kutladı.