Aşkı fotoğraflayın ödülü alın

Nilüfer Belediyesi, "Aşkın Halleri Nilüfer'de" sloganıyla Sevgililer Günü’ne özel ödüllü fotoğraf ve selfie yarışması düzenliyor. Katılımcıların, “Aşkın Halleri Nilüfer’de” sloganından hareketle aşka ve sevgiye dair algılarını ve hissiyatlarını fotoğraf sanatı aracılığı ile ifade etmelerine olanak sağlamak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlene fotoğraf yarışmasına başvurular 11 Şubat Çarşamba günü saat 23.59’a kadar yapılabilecek. Katılımcıların aşklarını anlatan fotoğraflarını https://www.facebook.com/niluferaskina sayfasına göndermeleri yeterli olacak.  Sayfada yayınlanacak fotoğraflar arasından en çok beğeniyi alanlar ödüllerin sahibi olacak.

Yarışmada birinciye tablet, ikinciye Almira Hotel’den bir saatlik VIP hamam (iki kişilik),  üçüncüye Mart ayı sonuna kadar Hayal Kahvesi’de gerçekleşecek konserlerden dilediği birine çift kişilik davetiye, dördüncüye Nilüfer Belediyesi’nin Şubat ve Mart ayı etkinliklerinden dilediği bir tiyatro oyunu ve ayrıca dilediği bir konsere çift kişilik davetiyeler, beşinciye de daha sonra açıklanacak sürpriz bir hediye verilecek. Yarışmanın sonuçları 12 Şubat Perşembe günü açıklanacak. Dereceye girenlerin kimliklerini ibraz etmeleri gerekiyor. Katılım koşullarına uymayan adayların dereceleri ise geçersiz sayılacak.  Ayrıca yarışmaya fotoğraf gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklar.  Ödül alan yarışmacılar Nilüfer Belediyesi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecek. Dereceye girenlere yarışmaya katılmış oldukları sosyal medya hesaplarından bildirim yapılacak. Yarışmada ödül kazanan fotoğraflar Nilüfer Belediyesi koleksiyonuna alınacak ve fotoğrafçının adı belirtilerek gerekli görüldüğü zaman çeşitli basılı ve görsel materyallerde tanıtım amaçlı kullanılabilecek, bu durumda ayrıca bir telif ödenmeyecek.

Yarışmaya katılım koşulları

– Yarışma amatör ve profesyonel tüm kullanıcılara açıktır.
– Her katılımcı belirtilen tarih aralığında ad-soyad belirterek en fazla 3 fotoğrafı #AşkınHalleri etiketi(hashtag) ile Twitter, Instagram veya Facebook Sosyal Medya Platformlarından paylaşması gerekmektedir (Paylaşım ayarlarınızı kontrol etmeyi unutmayın). Belirtilen tarih aralığı dışındaki ve hashtag bulunmayan fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.
– Fotoğraflar Nilüfer ilçe sınırlarının içinde çekilmiş olmalı ve daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış olmalıdır.
– Yüklenen fotoğrafların Nilüfer’in hangi kısmında, nerede çekildiği belirtilmelidir. Yer belirtilmeyen eserler dikkate alınmayacaktır.
Katılımcılar ile irtibata geçilebilmesi için katılımcıların Nilüfer Belediyesi sosyal medya hesaplarını takip ediyor olmaları gerekmektedir.

Seçim Ölçütleri
– Yüklenen fotoğraflar, Nilüfer Belediyesi’nin https://www.facebook.com/niluferaskina sayfasında yayımlanacaktır. Belirtilen tarihler arasında işbu Facebook sayfasında halk oylaması ile en fazla beğeni alan katılımcılara hediyeler verilecektir.
– Kurum, herhangi bir başvurunun kurallara aykırı olduğunun tespit edilmesi durumunda eser sahibine bilgi vermeksizin başvuruyu geri çevirme ya da değerlendirme harici tutma yetkisine sahiptir.
– Yarışma süresince farklı uygulamalar veya otomasyonlar ile beğeni arttırdığı tespit edilen katılımcılar diskalifiye edilecektir.