Kadınlar Gölyazı’da buluştu

Gölyazı’da düzenlenen ve kadınların tanışıp dayanışması amacını da taşıyan Kadınlar Günü etkinliğine NİLSEM kursiyerleri ve Nilüfer Belediyesi’nin Gölyazı’da açtığı kursun kursiyerleri katıldı. Etkinliğe Nilüfer’deki tüm kadın dernekleri ile Gölyazılı kadınlar da davet edildi. Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Gürel, Nilüfer Belediyesi Akçalar Bölge Sorumlusu Fikriye Eker ve çok sayıda kadının yer aldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde renkli görüntüler sergilendi. Gölyazı Konferans Salonu’nda biraraya gelen çok sayıda kadın Nilüfer Roman Orkestrası eşliğinde keyifli anlara imza attı. Etkinlikte Nilüfer Belediyesi tüm kadınlara çiçek dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.