Demiröz Halk Evi’nde yurttaşın sesine kulak verdi

Nilüfer Belediyesi’nin, Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis ettiği odalarda halk, milletvekilleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Türkiye’de bir ilk olan ve demokrasi kültürünü yerelden güçlendirmek için başlatılan proje kapsamında Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde milletvekillerine ayrılan odada Turhan Tayan’ın ardından CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz de halkla buluştu. Karacabey ve Büyükorhan’dan gelen mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Demiröz, vatandaşlara da kulak vererek sıkıntılarını dinledi.

Nilüfer Belediyesi’nin, TBMM’de grubu bulunan tüm partilerin Bursa milletvekillerine her parti için bir oda ayırmasının örnek bir uygulama olduğunu söyleyen Demiröz, sunulan bu imkânı sık sık değerlendireceğini belirtti. İlhan Demiröz, “Nilüfer Belediyesi’nin yeni hizmet binasında halkımızla buluşuyoruz. Başta Başkan Mustafa Bozbey olmak üzere emeği geçen herkese bize bu imkânı tanıdıkları için teşekkür ediyoruz. Haftanın belirli günlerinde burada olacağız. Burada tüm vatandaşlarımız bizlerle buluşma sansına sahip. Haftaya salı günü de meslek odaları ve Nilüfer Çayı Temiz Aksın Platformu’yla burada görüşeceğiz. Bursa’ya her gelişimde burada halkla buluşarak sorunlarına kulak vermeye ve Ankara’ya taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin ilklere imza atmaya devam ettiğini belirten Demiröz, bir başka ilk olan “Başkan Burada” projesine de dikkat çekti. Demiröz, “Bugün Nilüfer Belediyesi’nin farklı bir projesini Çaylı Mahallesi’nde gördük. Orada da muhtar ve halkla görüştük. Onların sorunlarına da kulak verdik” dedi.