Erbaş: ‘İnsan kendisini harf harf hece hece var eder’

‘İnsan sevmezse ölür’ diyen şair Şükrü Erbaş, Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte şiir meraklıları ile bir araya geldi.

Nilüfer Belediyesi'nin katkıları, Türkiye Yazarlar Sendikası Bursa Temsilciliği, Bursa Yazın ve Sanat Derneği iş birliğiyle Gölyazı Kültürevi'nde düzenlenen Şükrü Erbaş şiir dinletisine şiir tutkunların ilgisi büyük oldu.

Gölyazı Kültürevi'nin büyüleyici atmosferinde okurlarıyla buluşan Şükrü Erbaş, hem şiirlerini okudu hem de okurlarıyla sohbet etti. Şiirin birleştirici gücü sayesinde umudun hiçbir zaman tükenmeyeceğini söyleyen Erbaş,  ‘İnsan kendisini hece hece harf harf var eder ve paylaştıkça çoğalır’ dedi.
Gecenin sürprizi ise Nida Ateş oldu. Şiir dinletisine türküleriyle eşlik eden Nida Ateş, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, Şükrü Erbaş'a bu özel buluşma için teşekkür etti. Şair Şükrü Erbaş daha sonra kitaplarını okurları için imzaladı.