Nilüfer’e öneriyle katkıda bulundular

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey her yıl olduğu gibi bu yıl da istek-öneri sistemine katkıda bulunan belediye çalışanlarına ve uygulayan müdürlüklere plaket vererek 2011 yılı içindeki önerileri uygulamaya geçen personeli kutladı.

Değerlendirilen toplam 41 öneriden dereceye giren öneri sahipleri; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Sema Demircan, Plan ve Proje Müdürlüğü’nden Öznur Alan, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden de Necati Abbasigil oldu.

Nilüfer Belediyesi olarak her türlü öneriye açık olduklarını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, tüm personeli bu tür projelere katkı koymaya davet etti. Gelen önerileri değerlendirerek belediye ve Nilüfer için yarar sağlamak istediklerini ifade eden Bozbey, personele çalışmalarında başarı diledi.