Nilüfer’de taşeron firmalara iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü  İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Leyla Taşfiliz, Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen toplantıda taşeron firma temsilcileri ve tedarikçileriyle bir araya geldi.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ve taşeron firma çalışanları, temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Taşfiliz, genel iş sağlığı ve güvenliği konularında detaylı olarak bilgiler verdi. Taşfiliz dikkat edilmesi gereken önemli konulara vurgu yaparken  olumlu ve olumsuz örnekleri de anlattı.

İSG Uzmanı  Leyla Taşfiliz, “Amacımız, gerek mevzuatlar açısından ve gerekse saha çalışmaları açısından yaptığımız kontrollerde karşımıza çıkan olumlu ve olumsuz tespitleri paylaşmak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak. Toplantılarımızı belli periyodlarla tekrarlayacağız. Her zaman öncü olan Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e destek ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.