Nilüfer Belediyesi BUGES emin adımlarla

Görme Engelliler Goalball Ligi’nde müsabakalara katılan Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Erkekler Takımı ligin ilk yarısını 1 puan farkla ikinci sırada tamamladı.

Bursa’da gerçekleştirilen müsabakalarda kadınlar kategorisinde mücadele eden Nilüfer Görme Engelliler Spor Kulübü Kadın Takımı da ligin ilk yarısını dördüncü sırada tamamladı.

Federasyon Başkanı Abdullah Çetin ve Başkan Vekili Hasan Sayyıdan’ın da katıldığı müsabakalarda takımlar kıyasıya mücadele etti. Erkeklerde ikinci kadınlarda ise dördüncü olan Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Genç, “Kadın ve erkek takımlarımızla şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda, özellikle erkek takımımızın son maçta yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ikinci sıraya düştük. Kadın takımımız ilk maçtan itibaren sakatlık sorunu yaşadı. İkinci yarıda bu olumsuzlukları ortadan kaldırıp şampiyon olmak istiyoruz ve bunu başaracağız. Lig mücadelemizde bize destek veren Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” şeklinde konuştu.