BURSA CUP sporcularına tanışma gecesi

Podyum Tenis Kulübü’nde düzenlenen 50 bin dolar ödüllü Bursa Cup ITF Kadınlar Turnuvası devam ediyor. Nilüfer Belediyesi’nin destek verdiği organizasyona Türkiye’nin en iyi raketlerinin yanı sıra dünya sıralamasında dikkat çekici noktalara gelmiş birçok oyuncu da katılıyor.

Zorlu geçen eleme maçlarından sonra ana tablo oyuncularıyla PodyumTenis’te tanışma ve kaynaşma partisi gerçekleştirildi.

Tanışma partisine katılan Nilüfer Belediyesi Basın Yayın  ve Halkla İlişkiler  Müdürü Berhan Soner, Nilüfer Belediyesi’nin böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu söyledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in mesajını da ileten Berhan Soner, “Başkanımız Mustafa Bozbey’in selamlarını iletiyorum. Kendisi burada olup sizinle tanışmadığı için çok üzgün. Burada olmayı çok istiyordu ancak mümkün olmadı. Böyle bir turnuvanın Nilüfer’de gerçekleştiriliyor olması kentimizin tanıtımı  için çok önemli. Biz böylesine büyük bir organizasyona destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Podyum Park Podyum Tenis Kulübü’nde Nilüfer Belediyesi destekleriyle toprak zeminde gerçekleşecek 50 bin dolar ödüllü Bursa Cup’a, milli tenisçiler Çağla Büyükakçay, İpek Soylu, Pemra Özgen, Melis Sezer, Başak Eraydın ve Ayla Aksu ana tablodan girecek. Klasmanın 109. basamağındaki Rus Elizaveta Kulichkova’nın turnuvada 1 numaralı seribaşı olarak mücadele etmesi bekleniyor.

Sıralamada bir dönem ilk 100 içinde yer almış Alla Kudryavtseva, Shuai Zhang, Anastasija Sevastova, Anastasia Pivovarova, Alexandra Cadantu, Akgul Amanmuradova, Laura Pous-Tio ve Yuliya Beygelzimer, Bursa’da boy gösterecek diğer önemli sporcular olarak öne çıkıyor.