Bozbey’den Beşevler’de Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek

Squash, badminton, tekvando, modern dans, halk oyunları gibi farklı branşlarda faaliyet göstereceklerini belirten Kulüp Başkanı Erol Yılmazer, Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yılmazer, “1980’de kurulan ancak faaliyetlerini sürdüremeyen Beşevler Gençlik ve Spor Kulübü’nü bizler tekrar kurarak öncelikle mahalle halkına ve gençlerine hizmet etmek istiyoruz. Klasik spor kulübü yapısından çıkarak farklı branşları Beşevler Mahallesi sakinleriyle buluşturmak istiyoruz. Nasıl ki Türkiye’de ilkler Nilüfer’de ise, Nilüfer’de de ilkler Beşevler Mahallesi’nden çıksın istiyoruz. İnşallah el birliğiyle güzel şeylerin altına imza atarız” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de kulübün kurulmasından memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Özellikle büyük mahallelerimizde spor kulüplerini destekliyoruz ve kulüplerimizin olmasını istiyoruz. Hem mahalleliye hem de gençlere, çocuklara spor yaptırmak için bu kulüpler bizim için ve geleceğimiz için çok önemli. Keşke olanağımız olsa bütün çocuklarımıza spor yaptırabilsek” dedi.

Nilüfer Belediyesi olarak halkın spor yapması için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Bozbey, ilçedeki amatör spor kulüpleri için Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği Birliği’nin kurulacağını söyledi.