Nilüfer Belediyesinden Bursaspor a moral yemeği

Nilüfer Belediyesi Bursaspor’a Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi verdiği yemekle moral aşıladı. Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, futbolcular, teknik heyet ve kulüp idarecileri katıldı. Başkan Mustafa Bozbey ve İbrahim Yazıcı futbolculara kendi elleriyle yemek ikram ederken, zorlu maç öncesi tesislerde renkli anlar yaşandı. Futbolculara başarılar dileyen Başkan Bozbey, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’dan kupa sözü aldı.

Zorlu final öncesi Nilüfer Belediyesi olarak Bursaspor’un yanında olmak istediklerini kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “Bursa şehri yıllardır bu kupanın hasretiyle yanıp tutuşuyor. 16 Mayıs 2010 tarihinde Bursaspor şampiyonluk elde ederek bu kente büyük bir mutluluk yaşattı. Bu yıl da aynı tarihte Türkiye Kupasını Bursa’ya istiyoruz. Bizim kendilerine güvenimiz tam. Umarım Bursaspor’umuz Ankara’dan zaferle dönerek Bursa’ya yine büyük bir gurur yaşatır. Kendilerine tüm Nilüferliler adına yürekten başarı diliyorum” dedi.

Samimi havada geçen yemek sonrası Bozbey ve beraberindekiler, futbolcu ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.