Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nde sünnet buluşması

Gençlere sporu daha çok sevdirmek, onları sosyal aktivitelerde buluşturmak amacıyla kurulan ve kısa sürede çalışmalarını hızlandıran Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü hafta sonunda bir etkinlik gerçekleştirdi. Mahalle halkıyla bütünleşen Kulüp, 13 çocuğu sünnet ettirdi.

Sünnet törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Orhan Sarıbal, Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni kurulan Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nün sosyal sorumluluk gereği birçok etkinlik gerçekleştirdiğini belirtti. Bozbey, “Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü bundan böyle yine mahalle halkıyla bütünleşerek onların hem sosyal aktivitelerde bir araya gelmesini sağlayacak hem de çocuklarımızla ilgili projeler üreterek onların iyi birer yurttaş bilinciyle yetişmelerine katkıda bulunacaktır. Daha yeni kurulan kulübümüz adımları yavaş yavaş atıyor, hemen büyük beklenti içinde değiliz ama biz kulübümüze güveniyoruz ve her türlü etkinliğe de destek vererek mahallemizle bütünleşmesini sağlayacağız” dedi.

Her mahallede bu tür spor kulüplerinin olması gerektiğinin altını çizen Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin anlayışının halkın bu tür alanları, çocukları ile birlikte kullanarak sosyal aktiviteleri daha da güçlendirmek olduğunu belirtti ve “Biz bu konuda çok proje ürettik. Bunları daha da artırarak gülümsemenizi arzuluyoruz” diye konuştu.

Başkan Bozbey sünnet törenine katılan Başköy Mahalle muhtarı ve sakinlerinin taleplerine de değindi. Osmangazi’ye bağlı olan ve Nilüfer sınırlarında bulunan Başköy halkının Nilüfer’e geçmek istediğini söyleyen Bozbey  “Nilüfer’in mahallesi olmak istiyoruz dediler. Biz de kucak açtık. Eğer idari mekanizma izin verirse inşallah onları da Nilüferli yapmayı planlıyoruz” dedi.

Başkan Bozbey daha sonra sünnet olan çocuklara armağanlar vererek onları kutladı.