Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” Çöl Oyunu ile perde diyor

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” yeni sezonda sanatseverleri tiyatroya doyuracak. Yeni oyunlarla izleyici karşısına çıkacak olan Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” sezonu Çöl Oyunu ile açıyor.

Oyuncu- yönetmen Ali Düşenkalkar’ın rejisi ile sahnelenecek olan Çöl Oyunu 16 Ekim’de dünya prömiyeri ile izleyici karşısına çıkacak.

Dekor - kostüm tasarımını Funda Çebi'nin, hareket düzenini Cihan Yöntem'in yaptığı oyun Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenecek.Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda, herhangi birileri, üzerlerine gelen çöl ile hep savaştı. Hep savaşıyoruz, hep savaşacağız. Çöl Oyunu da üzerimize gelen çölden kaçanları, kaçamayanları, kaçmak isteyenleri, inadına savaşanları ve hatta çöl olanları hikâye ediyor.

Beliz Güçbilmez’in yazdığı Çöl Oyunu 16 Ekim Cuma günü saat 20:00’de dünya prömiyeri yaparak izleyicilerin karşısına çıkacak. Çöl Oyunu her cuma ve cumartesi akşamı saat 20:00’de Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenecek.