Grimm Kardeşler Nilüfer’de çocuklarla buluştu

“Küçüklere büyüklere tiyatro” sloganıyla yeni sezona iddialı oyunlarla giren Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” çocuklara yönelik ilk oyunuyla “perde” dedi.

Her sezon büyük ilgi gören oyunları sahneye taşıyan Nilüfer Belediyesi  “Tiyatro” 2015-2016 sezonunda 2 yeni oyunla minik tiyatro meraklılarının karşısında olacak. Sahneye konan ilk oyun Grimm Kardeşler oldu. Senem Cevher ve Çağrı Yılmaz’ın yazıp yönettiği Grimm Kardeşler” isimli oyunun prömiyeri Konak Kültürevi’nde yapıldı.

Oyunun prömiyerine tiyatro meraklısı çocukların ilgisi büyüktü. Cansu Ecem Karabulut, Mesut Özsoy ve Çağrı Büyüksayar’ın rol aldığı Grımm Kardeşler oyuncu performansları ve kostümleri ile minik tiyatroseverlerden tam not aldı.

Grimm Kardeşler isimli oyun her hafta pazar günleri saat 13:00’de Konak Kültürevi’nde izleyicilerle buluşacak.