Genç paraşütçüler sertifikalarını aldı

Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde Türk Hava Kurumu Bursa Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilen yamaç paraşütü eğitimlerine katılan 29 kursiyer P2 belgesi almaya hak kazandı. Kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Törene Nilüfer Belediyesi adına katılan Başkan Danışmanı Osman Günay “Bu kurslarda sizler gibi çok değerli arkadaşlarımızın yetişmesine vesile olduk. Nilüfer, yamaç paraşütü alanında gerçekten güzel bir konumda. Nilüfer 'in bu konuma gelmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Nilüfer Belediyesi bünyesinde 2009 yılından bu yana Fadıllı Mahallesi’nde hizmet veren Nilüfer Havacılık Tesisleri’nin önemine değinen Türk Hava Kurumu Bursa Şube Başkanı Nizamettin Gökgürler de “Nilüfer Havacılık Tesisleri Bursamız için bir nimet. Donanımı ve bakımı ile Bursa’nın en iyi havacılık tesisi Nilüfer’de. Nilüfer Belediyesi'nin ve Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'in bu işi sahiplenmesi çok daha önemli. Bize bu tesisleri kazandıran Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e teşekkür ederim” dedi.

Tören sonunda 29 kursiyere sertifikaları verildi.