Nilüfer Belediyesi BEBKA’dan hibe desteği ile eğitim alıyor

Bilecik Eskişehir Bursa Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı için Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Ar-Ge Bürosu, “Ar-Ge, İnovasyon ve Yaratıcılık” eğitim projesi ile başvuruda bulundu.

Başvuru BEBKA tarafından yapılan değerlendirmede hibe almaya hak kazandı. BEBKA, aralarında Nilüfer Belediyesi’nin de bulunduğu başarılı 42 projeye hibe verileceğini duyurdu. Kazanılan bu hibe ile Nilüfer Belediyesi’nden 20 personel BEBKA’nın ihale sürecinden sonra belli olacak eğitim firması ile Kasım ayı içinde eğitim alacak. Ar-Ge, İnovasyon ve Yaratıcılık eğitimi, belediye hizmetlerinin iyileştirilmesini, çalışanların yenilikçi fikirler üretebilmesini ve çalışanların hibe programlarına başvuru yaparak, yenilikçi hizmetlerin finansal endişe taşımadan hayata geçmesini sağlamayı amaçlayan bir eğitim projesi. İnovasyonun Tanımı, İnovasyon Teknikleri, Kamuda İnovasyon ve Hibe Programları eğitimi olarak dört ana başlıkta 6 gün sürecek bir eğitim olacak.