Nilüfer’deki kadın derneklerinin renkli buluşması

Nilüfer Belediyesi’nin kadınların hayatın içinde daha fazla yer almaları, istihdam edilmeleri için destek verdiği kadın dernekleri giderek güçleniyor. Nilüfer’de bulunan18 kadın derneği yaptıkları çalışmalarla Türkiye’ye örnek hale geldiler. Çalışmalarıyla dikkat çeken kadın dernekleri 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü kapsamında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Kadın derneklerinin buluşmasına Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürü Fatma Tekin, Görükle Bölge Sorumlusu Ayşegül Erkol, CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Psav ile sanatçı Mert Fırat da katıldı.

Görüklü Kadın Dayanışma Kalkınma ve Kültür Derneği’nde yapılan ve Nilüfer’deki 15 kadın derneğinden katılımın olduğu kahvaltı keyifli anlara sahne oldu. Dernek üyesi kadınların hazırladıkları kahvaltıda, yeni projeler konuşuldu, görüş alışverişinde bulunuldu.