Nilüfer’de iş güvenliği eğitimi

İş güvenliği çalışmalarına hızla devam eden Nilüfer Belediyesi, konuyla ilgili muhataplara bilgilendirme toplantıları yapmaya devam ediyor. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Leyla Taşfiliz tüm tedarikçi, taşeron ve müteahhitleriyle düzenlenen toplantıda bir araya gelerek alınması gereken tedbirler ve iş güvenliği hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirdi. Koordinasyonun sağlanması amacıyla yapılan toplantıda konuşan Taşfiliz, “Mevzuatlara uyum kurumumuz için olduğu gibi, kurumumuz adına hizmet veren tüm firmalar için de önemlidir. Bu nedenle düzenli olarak denetimler, saha kontrolleri ve koordinasyon toplantılarını yapmaktayız. Amacımız, ‘önce insan’ düşüncesiyle hareket eden Nilüfer Belediyesi’nin, sadece kurum olarak değil kurum adına hizmet veren taşeronların da aynı kalitede  sağlık ve güvenlik koşullarını sağlamasıdır” dedi.