Bozbey personeliyle yemekte buluştu

Bozbey, Veteriner İşleri Müdürlüğü personeline, “İnsanlara nasıl hizmet ediyorsak çevremizde yaşayan tüm canlılara eşit bir şekilde yaklaşmak zorundayız” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediyede çalışanlara yönelik yapılan Çalışan Memnuniyeti Anketi’nden çıkan sonuç üzerine hayata geçirilen “Çalışanlarla Öğle Yemeği” uygulamasını sürdürüyor. Belediye personelinin motivasyonunu arttırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve Nilüferlilere daha iyi hizmet edebilmek için öğle yemeklerinde belediye çalışanlarını makamında ağırlayan Başkan Bozbey son olarak Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görevli 10 çalışanla birlikte yemek yedi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Başkanlık Makamı’ndaki yemeğe Başkan Bozbey’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ve İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz katıldı.

Başkan Bozbey, Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çalışanların talep ve önerilerini dinleyen Bozbey, Nilüfer’de tüm canlıların doğal ortamlarında yaşayabilecekleri bir alan oluşturmak istediklerini kaydetti. Bozbey, “İnsanla hayvanı ayıran tek özellik, onlar konuşamıyorlar, dertlerini anlatamıyorlar, insan konuşabiliyor, derdini anlatabiliyor. Neticede onların da insanların da bir yaşam sınırı var. Çevremizde yaşayan tüm hayvanlara canlı olarak bakmamız gerekiyor ve hizmetlerimizi o şekilde yapmamız gerekiyor. Verdiğiniz hizmetlere teşekkür ediyorum. Hepimizin amacı; ‘Nilüferlileri gülümsetmek’. Davranışlarımızla, yapacağımız kaliteli işle, birbirimize olan sevgiyle, saygıyla öncü bir kurum olarak ilerletmeye devam etmek” şeklinde konuştu.