Nilüfer'in konukları resepsiyonda buluştu

Nilüfer 11. Spor Şenlikleri çeşitli müsabakalarla devam ediyor. Şenliklerin son haftasında yedincisi yabancı toplam 14 kardeş şehir belediye temsilcisi Nilüfer Belediyesi’nin davetlisi olarak Nilüfer’e geldi. Letonya, Bulgaristan, Belarus, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Ukrayna, Azerbaycan’daki kardeş kentlerin yanı sıra Türkiye’den Dinar, Kırıklareli, İnegöl Kurşunlu, Çakırlı, Çeltikçi ve Yeniköy belediyelerinin temsilcileri Konak Olimpik Havuz’da verilen resepsiyonda bir araya geldi.

Çeşitli armağanların takdim edildiği resepsiyonda konuklara selamlama konuşması yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Yeni bir şenlikte kardeş şehir belediyelerimizle yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir hafta boyunca birlikte ilişkilerimizi daha ileri seviyelere taşırken, çocuklarımız da sporun dostluk ve kardeşlik duyguları içinde kaynaşma imkanı bulacak. Mahallelerimizde Nilüfer ve kardeş şehir belediyelerimizin halk oyunları ekipleri gösteriler yaparak kendi kültürlerini sergileme imkanı bulacaklar. Hep birlikte mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle” dedi. Konuklar da Nilüfer’de olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek bu geniş kapsamlı organizasyonda yer almanın kendileri için bir onur olduğunu söylediler.

Nilüfer’e gelen yabancı konuklar bir hafta boyunca Bursa’yı gezme imkanı bulurken, çeşitli sportif etkinliklere de katılacaklar.